Bediende douane
Volvo Construction Equipment
Gent (Oostakker), Oost-Vlaanderen, Belgium
1 dag geleden

Introductie

Volvo Service Market Logistics maakt deel uit van de Volvo Group Truck Operations. We zijn een organisatie van ongeveer 4000 medewerkers op meer dan 40 locaties.

We leveren elke dag worldclass operational excellence’ voor onze klanten, gebaseerd op smart logistics solutions’. In onze jobs zijn we verantwoordelijk voor het ontwikkelen, managen en optimaliseren van deze Service Market supply chain voor alle Volvo merken en joint ventures.

De scope van SML staat in voor flow optimalisatie, inventory management, distributiecenteroperaties, douane en handel. Daarnaast staan we in voor het ontwikkelen van logistieke oplossingen om de hoogst mogelijke partsbeschikbaarheid, leveringsprecisie en kwaliteit wereldwijd te garanderen.

We streven naar een innovatieve en diverse werkomgeving, met aandacht voor de Volvo Group waarden.

Ontmoet jouw team

Samen met een jong en dynamisch team behartig je de douaneaangelegenheden voor alle Volvo brands die actief zijn binnen België.

Je bent het aanspreekpunt voor douanegerelateerde vragen van diverse afdelingen en je hebt een oog voor optimalisaties.Samen met het operationele team zorg je voor een kwalitatieve afhandeling van de import, export en accijnsaangiftes.

Jouw ideale job?

Voor onze douane afdeling zijn wij op zoek naar een extra ondersteuning tot eind dit jaar.Tot je takenpakket behoort :

 • Je staat in voor de opmaak en opvolging van diverse types douane en accijnsaangiften. Je ondersteunt hierbij het team.
 • Je voert de nodige controles uit bij de voorbereiding van de aangiften : douanewaarde, HS codes, shipment info en documenten, origin documenten etc.
 • Je ondersteunt ook andere Volvo departementen en externe brokers in de opmaak van douanedeclaraties en doet regelmatig controles op hun aangiften.
 • Zijn wij the perfect match’?

  Je genoot een hogere opleiding of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring in douane is niet noodzakelijk, maar je hebt wel al ervaring in administratie en bent zeer nauwkeurig.

  Verder heb je een vlotte kennis van het Nederlands en Engels en kan je vlot met het offcie pakket werken.

  Let’s do this!

  Wil je eens kennismaken met de wereld van de douane? Ben je graag bezig met administratie? Wij hebben een tijdelijke positie binnen de douane afdeling tem.

  30 / 06 / 2022. Interesse? Solliciteer!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier