Verkoper M V
IMPACT
Mol, BE
3 dagen geleden

Jobomschrijving

Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke manier en je geeft hen correct advies.Je houdt je rayons perfect in orde en je volgt ook de bestellingen mee op alvorens je de rekken gaat aanvullen.

Je bent ook mee verantwoordelijk voor de presentatie en het aantrekkelijk opstellen van de producten.Je helpt bij het laden en lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

Gewenst profiel

Je opleiding is niet belangrijk, je enthousiasme en je commercialiteit zijn des te belangrijker! Je hebt een basiskennis van het doe - het -zelf gamma en je bent bereid bij te leren.

Je bent zelf ook handig aangelegd.Je bent een hands on type en zaterdagwerk schrikt je niet af. Klantvriendelijkheid is voor jou geen opgave en je bent ook flexibel ingesteld, zowel naar uren als naar jobinhoud toe.

Heftruckervaring en verkoopervaring zijn een pluspunt!

Aanbod

Een vaste job na een geslaagde uitzendperiode binnen een groeiende en dynamische onderneming. Een afwisselende functie met verantwoordelijkheden en mogelijkheid tot doorgroeien.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier