Productiemanager
Roosen Laser & Welding
Arendonk, Antwerpen, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Je bent verantwoordelijk voor de volledige organisatie, opvolging, sturing, en optimalisatie van onze lokale productieactiviteiten.

Hierbij geef je motiverende leiding aan een groep van een 70-tal arbeiders. Je vertaalt de planning, werkschema’s en jouw visie naar duidelijke instructies en stuurt bij waar nodig.

Het efficiënt plannen van de productie met het oog op een optimale kwaliteit en rendement staat voor jou voorop. Met het vizier op de toekomst werk je actief voorstellen uit voor verbeteringen en modernisaties.

Zowel strategisch als praktisch geef je vorm aan veranderende productieprocessen. Je kan rekenen op ondersteuning van de planningsverantwoordelijke en zetelt in het managementteam.

 • Je hebt naast een hogere technische opleiding (of gelijkwaardig door ervaring), ervaring als leidinggevende in een vergelijkbare productieomgeving.
 • Tevens kan je een bewezen traject van procestransformatie voorleggen.

 • Met jouw moderne leiderschapsstijl weet je medewerkers te motiveren om veranderingen succesvol te implementeren. Je weet op een constructieve en stimulerende manier impact uit te oefenen en staat communicatief sterk (aansturing, managementoverleg, ).
 • Je gaat graag systematisch te werk en toont spontaan oog voor efficiency-verhoging en het stroomlijnen van processen. Optimaliseren en organiseren zijn key.
 • Je komt terecht in een dynamische en stabiele organisatie binnen een internationaal georiënteerde groep met groeiende vestigingen in België, Nederland en India.

  Dankzij onze focus op innovatie en een breed aanbod aan technieken kunnen we de continuïteit in onze productie ten alle tijden verzekeren.

  Met korte lijnen en een platte organisatiestructuur creëren we een prettige en flexibele manier van samenwerken. Als lid van het managementteam heb je bovendien inspraak in investeringen.

  Je kan rekenen op een competitief verloningspakket en een uitdagende functie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier