Monteur (Dagwerk) - Exclusief atelier/Regio Deinze - Mooie verloning
AGO Jobs & HR
Wondelgem, Oost-Vlaanderen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant in de regio van Deinze zijn wij op zoek naar een monteur. Voel je je aangesproken door een gestructureerd, dynamisch en sterk groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie, sterke concepten en procedures?

Heb je hiernaast een grote interesse om als monteur in te staan voor de constructie van apparatuur? Dan is dit de job, waarnaar je op zoek bent.

Hieronder meer informatie over het takenpakket. - instaan voor de assemblage van het mechanisch gedeelte van de apparatuur -

instaan voor de assemblage van de elektrische panelen van de apparatuur Die apparatuur wordt gehanteerd voor diverse sectoren zoals de petrochemie, de chloorindustrie, afvalwaterzuivering.

 • Hiernaast wordt deze apparatuur wereldwijd toegepast, vandaar je deelname aan internationale projecten. - je werkt dan ook regelmatig samen met de collega's van de andere afdelingen
 • Je hebt een sterke interesse in elektriciteit, elektronica en mechanica. Indien je niet technisch geschoold bent maar je sterk bent in nauwkeurig werk, dan ontmoeten wij jou ook graag voor een kennismakend gesprek.

  Ook laatstejaars en pas afgestudeerden komen in aanmerking. Je leest vlot en interpreteert correct technische schema's of CAD tekeningen.

  Hiernaast is het vooral je ingesteldheid en motivatie die primeren.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier