Automation Engineer
USG Professionals Engineering
Kapellen, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor de engineering van procesbesturingssystemen voor diverse (inter) nationale projecten.

Je combineert de functionele analyses van het project met de programmering van PLC's, HMI panelen en Scada systemen.Je maakt deel uit van een toegewijd team, waar je de mogelijkheid hebt om op te treden als functionele projectleider.

Indien gewenst kan de automatiseringsingenieur vergaderingen bijwonen om de functionele analyses te bespreken.Tijdens de inbedrijfstelling werk je samen met de commissioning engineer om de volledige functionaliteit te testen.

Als Automation Engineer heb je een hoger technisch diploma (Bachelor of Master).Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het programmeren van procesbesturingssystemen met Siemens en / of Rockwell.

Kennis van elektrotechniek is een pluspunt, met name elektrische tekeningen.Flexibel om meerdere keren per jaar naar het buitenland te reizen, voor periodes van 2 of 3 weken, afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden en spreekt vloeiend Nederlands en Engels.Een afwisselende functie als Automation Engineer in een professionele en vooruitstrevende omgeving, waar persoonlijke ontwikkeling belangrijk is.

Interne en externe training om je te specialiseren in ons vak en de groei van je competenties te ondersteunen.Mogelijkheid om workshops en trainingen te volgen om op de hoogte te blijven van technische nieuwigheden.

Een aantrekkelijk en competitief salarispakket.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier