Coordinator System Engineers Windows
Smals
Brussel, Brussel, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Als Coördinator System Engineers Windows volg je de dagelijkse werking van het Microsoft-team, van in totaal 4 collega’s, nauwgezet op en bepaal je mee de doelstellingen van dit team.

Samen met je team sta je in voor de installaties, de configuratie, de monitoring, de updates, de testing, de planning en het onderhoud van de infrastructuur.

Je neemt onder andere het beheer op van Identity Management binnen en buiten het Windowsdomein. Eveneens waak je over de verschillende aspecten met betrekking tot de client-security .

Binnen dit kader neem je deel aan de operationele tweedelijnssupport, maar ook aan de realisatie van projecten gelinkt aan het serverbeheer en specifieke Windows-systeemtoepassingen.

Ten slotte sta je in voor het opstellen en bijhouden van de technische documentatie, procedures en licenties.

Je werkt nauw samen met de andere teams en rapporteert aan de Systems Operation Manager.Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma in IT en hebt minstens twee jaar ervaring in het beheer van een pc-park via SCCM.

Je hebt een uitgebreide technische kennis van Windows-systemen op OS-niveau (XP, Win7, Win8, Win10, Win2008, Win2012, Win2016).

Je hebt een goede praktische ervaring met volgende Microsoft-producten : Office, IE, Exchange, File-server, Print-server, Active Directory & Group Policies en MS SQL.

Je beschikt over een algemene kennis van netwerken en netwerkprotocollen.

Je bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt. Je werkt graag in teamverband en bent klant- en resultaatgericht.

Een sterke overtuigingskracht alsook goede communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden zijn belangrijke troeven.

Je bent creatief en hebt verantwoordelijkheidszin. Je neemt initiatief en biedt kwaliteitsvolle oplossingen aan.

Ten slotte kan je je vlot uitdrukken in het Frans.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier