Zager - dag - regio Gent (M/V)
Over Ago
Bottelare
22 uur geleden

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten, actief in machinebouw, zijn wij op zoek naar een zager. Je komt terecht in een team van 4 zagers.

Je taken bestaan uit het zagen van stukken uit staal of kunststof. Dit zal je doen op basis van een plan. Daarnaast sta je ook in voor de stockage van het staal.

Je werkt in een 38 uren week (7u-15u30 of 8u-16u30). Op vrijdag wordt er 2 uur vroeger gestopt.

Vereisten

Je beschikt over een technisch diploma. Schoolverlaters kunnen ook zeker en vast in aanmerking komen. Het kunnen lezen van technische plannen is een must.

Daarnaast kan je precies en zelfstandig werken.

Aanbod

Onze klant biedt je een boeiende en afwisselende job aan. Je komt terecht in een kleine KMO waar collegialiteit centraal staat.

Naast extra opleidingen, krijg je een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met extra legale voordelen (maaltijdcheques).

Na een positieve interim-periode wordt er overgegaan naar een vast contract, maar de mogelijkheid van onmiddellijk een vast contract is zeker bespreekbaar.

Tijdens het kennismakend gesprek zal je een goed zicht krijgen op de firma. Er is een collectieve sluiting, in de laatste twee weken van juli en de eerste week van augustus.

Er bestaat ook een mogelijkheid om verlofdagen naar eigen keuze in te plannen. Je krijgt de kans om mee te groeien in het bedrijf.

Rijbewijs

Wenst u meer info over deze job?

Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier