Storingstechnieker - maintenance specialist (m/v)
Konvert Interim Maldegem
Aalter, BE
1 dag geleden

Profiel

Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het wegnemen van storingen ivm elektriciteit, meet en regeltechniek en automatisatie in gans het bedrijf.

Tevens verleen je assistentie aan de ploegtechniekers voor de tweedelijnsinterventies. Deze functie wordt uitgeoefend in 3 ploegen.

Snel solliciteren? mail je cv naar maldegem.interim konvert.be of bel 050 60 17 95

Aanbod

De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren. De voortgang van de werkzaamheden en de uitvoering controleren.

Installeren, aansluiten en programmeren van : PLC-sturingen. Een diagnose stellen van storingen aan installaties en de defecte onderdelen herstellen Ben je net afgestudeerd of ben je ervaren en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wens je te werken in een hoog technologische, internationale omgeving? Je krijgt tal van opleidingsmogelijkheden en kunt genieten van de steun van ervaren collega's en leidinggevenden.

Vereiste kwalificaties

Je beschikt over een A2 of bachelors diploma, bij voorkeur elektromechanica en hebt kennis van automatisatie, regelkringen en PLC-sturingen.

Enige ervaring in dit werkgebied is een pluspunt maar geen must. Je hebt een hands-on mentaliteit. Je krijgt energie en voldoening als je de storingen hebt kunnen opsporen en oplossen.

Je kan zelfstandig werken. Je bent flexibel en kan doorzetten. Je hebt een zin voor veiligheid en hygiëne. Je bent communicatief sterk en kan omgaan met stress.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier