Expert Riolering
Fluvius
Melle, BE
4 dagen geleden

Fluvius is hét Vlaamse multi-utility-bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor kabel, elektriciteit, gas, warmte en riolering beheert.

In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Waar werk je? In Hasselt

Wat doe je concreet? Je analyseert de beschikbaarheid en de k waliteit van de rioleringsnetten . Je bestudeert en geeft de nodige adviezen voor complexere rioleringsaansluitingen.

Je behartigt specifieke thema’s zoals het behalen van de aansluitingsgraad in 2027 (reductiedoelen) en Blue Deal. Je bent verantwoordelijk binnen jouw expertisedomein voor het opmaken van de investeringsplannen om de performantie en veiligheid van het rioleringsnet te waarborgen.

Je stelt hiervoor de nodige alternatieven voor, rekening houdend met technisch / economische factoren binnen de gevalideerde (smart)-rioleringsnetconcepten.

Je ontwikkelt tools en studiemethodieken voor de ontwikkeling en het beheer van de kwaliteit van de rioleringsnetten conform het gevalideerde Fluvius-netbeleid en de gewenste rioleringsuitbouw.

Je zorgt ervoor dat de hydraulische modellen van je regio bijgewerkt en accuraat blijven.

Wat moet je hebben? Je hebt b ij voorkeur een masterdiploma in de ingenieurswetenschappen bouwkunde of je bent gelijkwaardig door ervaring.

Ervaring met wegenis- en rioleringswerken is een pluspunt. Je bent ondernemend en geëngageerd . Je hebt oog voor veiligheid.

Wat levert dat op? Ons pakket bestaat naast een aantrekkelijk loon uit heel wat voordelen zoals een firmawagen, maaltijdcheques, premies, verzekeringen voor het hele gezin en natuurlijk korting op je energiefactuur.

Een Fluviusser werkt hard maar kan ook hard genieten dankzij flexibele werkuren, een mooie verlofregeling en een thuiswerkbeleid afgestemd op jouw noden .

Bij Fluvius krijg je gerichte opleidingen en is er veel aandacht voor jouw persoonlijke groei. Van zodra je solliciteert doorloop je de verschillende stappen in de sollicitatieprocedure.

Wordt het een match dan kan je voltijds aan de slag in vast dienstverband.

Heb je nog vragen over deze job? Neem dan contact op met Michèle Braemscheute op het nummer 0475-55 04 78

Ben jij onze ontbrekende schakel? Solliciteer dan nu

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier