Tergos - IT Support Engineer
Tergos
Roeselare, Belgium
1 uur geleden
source : ictjob.be

Jobomschrijving Je werkt samen met je collega's om de volledige IT-infrastructuur van het bedrijf te beheren. Je fungeert als IT Support Engineer als het eerste aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde problemen.

Je assisteert bij netwerkinstallatie, beheer van servers, accounts, mailboxen en data, in samenspraak met de IT-manager.

Je denkt mee met aankoop om de best mogelijke materialen en oplossingen te voorzien. Je werkt indien nodig vanuit onze andere vestigingen om ook daar support te bieden.

Profielomschrijving Je bouwt op enkele jaren relevante ervaring, en kan bovendien een Bachelordiploma Toegepaste Informatica voorleggen.

Je bent gepassioneerd door IT en gebruikt deze passie om doelgericht en energiek aan de slag te gaan. Je spreekt vlot Nederlands en Frans.

Andere talen zijn uiteraard welkom. Aanbod Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket afgestemd op je ervaring en toegevoegde waarde.

Je komt terecht bij een internationale speler met een sterke reputatie, en tal van interne ontwikkelingsmogelijkheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier