Ergotherapeut(e) - WZC Paaleyck
Care-ion
Kapelle-op-den-Bos
4 dagen geleden

Profiel :

Ons KELA-team is op zoek naar een enthousiaste ergotherapeut(e), bij voorkeur met ervaring in de zorgsector.

We zijn op zoek naar iemand met veel pit en inspiratie om onze bewoners actief te laten deel nemen aan de ontwikkeling van ons woonzorgcentrum.

Residentie Paaleyck is een klein woonzorgcentrum gelegen op de rand van het dorp. Ons eigentijdse en stijlvolle gebouw straalt warmte uit waar iedereen zich thuis voelt.

Wij behoren tot de zorggroep Care-ion.

Care-ion streeft naar kwalitatieve zorg die geboden wordt door mensen met een warm hart voor senioren. Menselijkheid en professionalisme zijn onze sleutelwaarden.

Jobgerelateerde competenties :

 • Je schenkt actief aandacht aan het psychisch welbevinden van de bewoner en zijn / haar sociale noden. Zo bouw je een vertrouwensband uit met de bewoners en zijn / haar familie.
 • Je zorgt ook voor een prettige woonomgeving en draag je actief bij aan de huiselijke sfeer in de woning.
 • Je communiceert pro-actief met collega’s uit het Kine-Ergo-Logo-Animatie team en hoofdverpleegkundigen. Je bent betrokken bij multidisciplinair overleg om een professionele zorgverlening te realiseren.
 • Je werkt een ergotherapeutisch plan en behandeling en je begeleidt de bewoners tijdens activiteiten.
 • Als ergotherapeut(e), werk je nauw samen met de animator, om activiteiten te ontwikkelen die nauw aansluiten bij de leefgewoonten van de onze bewoners.
 • Aanbod :

  We bieden jou een moderne en dynamische werkomgeving met professionele werkmiddelen, ruimte voor initiatief en opleidingen om professioneel te groeien.

  Naast de wettelijke vergoeding bieden wij een vast contract (38u) met overname van bewezen anciënniteit, woon-en werkvergoeding, maaltijdcheques en mogelijkheid tot warme maaltijden aan een laag tarief.

  We voorzien steeds een werkrooster dat op een gezonde manier is opgesteld, zodat er een goede work-life balance ontstaat.

  Naast dit alles heb je ook recht op 15% tot 20% korting op persoonlijke aankopen bij onze leveranciers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier