Monteur weegbruggen (M/V)
Over Ago
Deerlijk
11 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een bedrijf regio Deerlijk is AGO Jobs & HR op zoek naar een monteur weegbruggen.

Je bent verantwoordelijk voor het installeren van de weegbruggen bij de klant. Enerzijds sta je in voor de voorbereidende opmetingen en grondwerken waarna je de verschillende prefabelementen plaatst.

Anderzijds finaliseer je het project met het aansluiten van de nutsvoorzieningen, afwatering en het afregelen van de ingebruikname.

Bijkomend kan je af en toe meehelpen in de productie van de prefabelementen of wordt je ingeschakeld als servicetechnieker.

Vereisten

Je technische interesse rijkt erg ver, bovendien is ervaring in wegenbouw / betonbouw erg nuttig. Ook bezit van een rijbewijs C is een grote plus! Je stelt je flexibel op en werkt graag zelfstandig.

Frans spreken en af en toe wat langer of verder van huis werken is voor jou geen probleem.

Talen

 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je krijgt de mogelijkheid je verder te ontwikkelen in een uitdagend, technisch product. Je komt terecht in een dynamisch team binnen een bedrijf dat de nadruk legt op innovatie, kwaliteit en service.

  B, C

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Waregem

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier