WERFLEIDER - ASSISTENT PROJECTLEIDER | INDUSTRIËLE ZONNE-ENERGIE
manpower
Kapellen, Belgium
2 dagen geleden

Job Description

Als werfleider krijg je de verantwoordelijk over één project dat je van A tot Z gaat afronden. Dit gaat van start bij de analyse van het dossier, werkt de planning mee uit, bewaakt de financiële kosten alsook de kwaliteit gedurende de werken.

Van zodra het project opstart ga je mee on site en stuur je een team aan van zo'n 7 collega's . Je volgt hands-on de lopende werkzaamheden op, voert controles uit, adviseert de klant en leverancier op technisch gebied.

In uw rol als werfleider komen ook administratieve taken bij zoals de voorbereiding van de facturatie, werkuren van de collega's, extra kosten die gemaakt zijn, bestellingen uitvoeren en interne meetings.

Je bent vooral werkzaam in de Antwerpse Haven en verliest nauwelijks tijd in je wagen.

Client Description

Voor onze klant, uitgegroeid familiebedrijf in de haven van Antwerpen en actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar een (m / v) WERFLEIDER voor projecten in de haven van Antwerpen (hoodfkantoor rechteroever) :

Manpower Permanent Placement is een vaste waarde binnen de werving en selectiewereld.

Candidate Profile

Voor deze functie behaalde je een bachelordiploma in bouwkunde of kan relevante werkervaring voorleggen. Enkele jaren ervaring in deze functie vormen een pluspunt maar ook schoolverlaters komen in aanmerking.

Je hebt interesse in de bouwsector en hebt goed technisch inzicht. Je werkt graag nauwkeurig en zelfstandig. Daarnaast ben je als persoon communicatief, beschik je over organisatorische en leidinggevende capaciteiten.

Je beschikt over een Rijbewijs B en spreekt vlot Nederlands.

Client Offer

Je komt terecht in een innovatief en groeiend familiebedrijf met een no-nonsense cultuur waarbij iedereen op gelijke hoogte behandeld wordt en collega's helpen waar nodig.

Iedereen heeft een uitgebreid en gevarieerd takenpakket waardoor elke dag een andere is. Men staat open voor jouw mening, optimalisaties, etc.

Daarnaast ga je van start met een vast contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk salaris dat zal groeien naarmate je prestaties.

Bijkomende voordelen zijn een firmawagen, laptop, gsm en andere voordelen.

Interesse?

Stuur alvast je CV naar yana.tilborghs manpower.be.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier