software architect
NXT IT
nazareth, Belgium
7 dagen geleden

Master of Bachelor in Informatica of gelijkwaardige ervaring (>

2j).

Specifieke interesse en grotere verantwoordelijkheid durven nemen voor het geheel van technologie en software ten einde een goede en vlot werkende Software Development Life Cycle te bekomen.

Kortom, breder denken dan enkel het maken van de software dus.

Kennis van veel elementen van de omgeving waar u in terecht komt : de JAVA taal en zijn architectuur, HTML, CSS, JavaScript, Typescript, REST API, IDE(IntelliJ), Git, Maven, Gradle, Angular (), Spring (Boot), JPA, Hibernate, Relationele databanken (SQL, DDL, DML, ), XML

Kennis van OO, UML, DesignPatterns, Test driven development, Linux, diverse processen en methodologiën, build omgevingen, Docker, DevOps, etc

Goed kunnen analyseren, methodisch denken en kwaliteit leveren en communicatief en team player zijn, zijn welkome eigenschappen.

Bereid zijn om eens diep te gaan in bepaalde domeinen of technologiën ter ondersteuning van de development werkzaamheden.

Graag cv’s met tarief en beschikbaarheden

Alvast bedankt!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier