Zelfstandigpsycholoog
11.11.11
Heist op den Berg
2 dagen geleden

Je functie

Psycholoog met bijzondere interesse in de pijntherapie. De pijnpsycholoog geeft kortdurende psychologische behandelingen, vanuit een generalistische benadering.

Dit voor een variatie van niet-ernstige psychologische problemen bij kinderen en / of volwassenen.

Je profiel

Je voert intake- en oriënteringsgesprekken. Je biedt een kortdurende behandeling (maximum 12 sessies) aan, waarbij je de emotionele draagkracht van de patiënt tracht te vergroten en de coping vaardigheden tracht uit te breiden.

Doorverwijzen naar collega’s in de regio bij ernstige indicatie. Je doet aan ziektepreventie en gezondheidsbevordering.

Vereisten

Je bent in het bezit van een master in de psychologie en beschikt over relevante beroepservaring. Een specialisatie in de gezondheidspsychologie is een meerwaarde.

Ervaring in het psychisch begeleiden van cliënten met (chronische) pijn strekt tot aanbeveling. Je bent zelfstandige of zelfstandige in bijberoep.

Klantgerichtheid, luistervaardigheid en zin voor initiatief zijn je sterke punten. Je bent communicatief ingesteld en beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen.

Je bent bereid een minimum aan avond- en / of weekendwerk te verrichten.

Je werkomgeving

Well2DAY-centrum Heist-op-den-Berg, Binnenweg 3, 2220 Heist-op-den-Berg.

Ons aanbod

Een deeltijdse job op zelfstandige basis. Werkuren zijn te bespreken. Een inspirerende werkomgeving waar je op een prettige wijze met je vak kan bezig zijn.

Administratieve, promotionele en logistieke ondersteuning.

Interesse?

Meer informatie vind je op onze jobsite. Klik hier om te solliciteren.

Een eerste selectie gebeurt op basis van het curriculum vitae en de motivatie.

Meer info? Voor bijkomende inlichtingen kan je telefonisch contact opnemen met de dienst Preventie en Welzijn op het nummer 03 285 46 23.

Er is altijd de mogelijkheid tot een vrijblijvend gesprek.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier