Account & Project Manager
Martens & Brijs
Wielsbeke
11 dagen geleden

Het bedrijf

Hellyn Kartonnage (www.hellyn.be), gevestigd in Wielsbeke, is specialist in creatieve en gepersonaliseerde presentatiemiddelen.

Bedrijven die zich naar hun klanten op een originele en professionele manier willen tonen, kunnen bij Hellyn Kartonnage terecht voor op maat gemaakte en gepersonaliseerde mappen, ringmappen, displays, staalboeken en luxeverpakkingen.

De hoogwaardige creatieve producten zijn vervaardigd uit massief karton en dit in de meeste diverse afwerkingsvormen en formaten.

Moderne machines in combinatie met jarenlange ervaring, vakkennis en passie zorgen ervoor dat Hellyn Kartonnage de partner bij uitstek is voor heel wat uitgeverijen, drukkers, reclamebureaus en B2B klanten.

Hellyn Kartonnage staat garant voor creatieve en originele concepten, kwalitatieve producten en stipte levertijden. Met tal van bedrijven werden lange-

termijn samenwerkingsrelaties opgezet.

Hellyn Kartonnage is actief in Vlaanderen en Wallonië. Het bedrijf realiseert een zakencijfer van 4 miljoen euro, werd opgericht in 1962 en telt op vandaag 20 medewerkers.

Het is een gezond en stabiel bedrijf waarbinnen een warme en familiale sfeer heerst. Begin 2017 ging het bedrijf een strategisch partnership aan met BDMO, gespecialiseerd in chocoladeverpakkingen, geschenkdozen en speciale luxeverpakkingen.

Bij BDMO (www.bdmo.com) werken 70 mensen. Begin 2018 kwam het bedrijf Du Caju ook als partner bij de overkoepelende holding Karel Van Mander.

Du Caju (www.ducaju.be), gespecialiseerd in verpakkingen uit vouwkarton voor voedingsproducten, telt 60 medewerkers. De drie bedrijven binnen deze holding delen dezelfde waarden rond duurzaam ondernemen.

Samen zijn ze goed voor 26 miljoen euro omzet, het merendeel gerealiseerd in België. Door samen te werken en hun technologie te integreren kunnen ze innovatieve presentatiemiddelen en verpakkingen creëren.

Hierdoor nemen ze een optimale en sterke positie in op de markt en biedt dit bijkomende marktopportuniteiten. De drie bedrijven gaan een nauwe samenwerking aan maar blijven ook afzonderlijk produceren onder hun eigen naam.

Om de verdere groei van deze sterke Belgische KMO mee te helpen begeleiden en succes ook in de toekomst te garanderen, wenst men de onderneming te versterken met een professionele, gedreven en enthousiaste Account & Project Manager (m / v).

Jouw functie

Als Account & Project Manager ben je samen met de zaakvoerder, die tot voor kort het sales gebeuren alleen voor haar rekening nam, verantwoordelijk voor de projecten bij de klant van a tot z.

Je volgt het project op van bij het eerste contact met de klant tot aan het order. Na een opleidingsperiode komen alle nieuwe klanten -

voornamelijk van de B2B markt - binnen diverse sectoren in jouw klantenportefeuille terecht. Er is binnen deze doelgroep nog heel wat potentieel op vlak van marktontwikkeling.

Jouw job ziet er als volgt uit :

 • De helft van je tijd ben je op pad, leg je contacten en prospecteer je de markt. De andere helft ben je aanwezig op het bedrijf om een goede projectopvolging te garanderen.
 • Jouw contactpersonen zijn vaak marketing- of sampling professionals, of aankoop en directie.
 • In overleg met de productieafdeling van Hellyn Kartonnage sta je garant voor een optimale opvolging van alle vragen van klanten en prospecten.
 • Je gaat zoveel mogelijk persoonlijk bij hen langs of je staat de klanten telefonisch te woord.

 • Je analyseert hun behoeftes, informeert en adviseert hen correct omtrent prijzen en technische mogelijkheden en je biedt dan een optimale offerte aan.
 • Je bent het aanspreekpunt voor je klant voor alle facetten van de verkoop : van creatie, presentatie, offerte, prototype tot de serieproductie.
 • Je kan hierbij rekenen op de ondersteuning van je collega’s en van het zusterbedrijf BDMO die de dozen levert.

 • Prijsonderhandelingen en veelvuldig contact met leveranciers van afwerkingsmaterialen (magneetjes, mousse en schuimproducenten, slotjes, ) behoren ook tot je takenpakket.
 • Door jouw vakkennis en je persoonlijke, professionele benadering realiseer je een optimale klantentevredenheid.
 • Je denkt actief mee na over mogelijke marktopportuniteiten en nieuwe toepassingen.
 • Je bent een farmer : je zoekt en benadert jouw prospecten, je maakt nieuwe klanten én bouwt een lange-termijn samenwerking met hen op.
 • Zo bouw je aan een stabiele en steeds groeiende klantenbasis, gezien een groot deel van je klanten voor repeat business zorgt.

 • Je bezoekt beurzen, je neemt deel aan events en netwerking activiteiten, en je bepaalt mee de gepaste marketing strategie (o.a. social media).
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.
 • Jouw profiel

 • Enkele jaren commerciële ervaring is een must. Je bent gewend om op pad te gaan, actief te prospecteren en een klantenportefeuille uit te bouwen.
 • Kan je ervaring in de grafische sector of met aanverwante producten voorleggen of heb je op vandaag reeds commerciële contacten met reclamebureaus, marketingbureaus, media of verpakkingsproducenten dan is dit een groot voordeel.
 • In elk geval toon je een sterke affiniteit met het gamma van Hellyn Kartonnage en ben je voldoende leergierig om je grondig in te werken.

 • Je bent goed tweetalig Nederlands-Frans.
 • Je houdt ervan om continu met een veelheid aan klanten en relaties in contact te treden. Je profileert je als een betrouwbare business partner die werkt aan een lange-termijn verhaal.
 • Je bent vriendelijk, communicatief en extravert en je houdt ervan om zichtbaar resultaat neer te zetten.
 • Je bent collegiaal en werkt nauw samen met je collega’s.
 • Je bent een ondernemend en flexibel persoon met een wakkere geest en met een goede zelforganisatie.
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in West- of Oost-Vlaanderen. Je werkterrein is in principe heel België maar gezien de frequente aanwezigheid in het bedrijf is het handig dat je niet al té ver van Wielsbeke woont.
 • Aanbod

  Een uitdagende commerciële en coördinerende functie waarbij je bij de klant kan scoren met een creatief, mooi en aantrekkelijk product.

  Korte communicatielijnen en een positieve teamgeest zorgen voor een open, warme en familiale bedrijfscultuur. Je kan actief meewerken aan de groei van dit bedrijf en je krijgt de kans om jezelf ook verder te ontplooien.

  Een aantrekkelijk salaris en extra- legale voordelen.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier