Enthousiaste stagiair(e) dossierbeheer voor onze HR-dienst
Imelda Ziekenhuis
Bonheiden, Belgium
3 dagen geleden

Wie ben je?

Je bent een vlotte communicator en een echte people person. Je werkt graag en goed samen met anderen, maar kunt evengoed alleen even knallen.

Je hebt een brede interesse, bent leergierig en je wilt graag ervaring opdoen in een leuke omgeving binnen de gezondheidssector.

Je doet graag vanalles (tegelijk) en bent niet vies van een gezonde dosis georganiseerde chaos. Werknemers helpen geeft je energie en je voelt je voldaan na een constructief dagje werk.

Je volgt een opleiding Personeelswerk, of een andere studierichting gerelateerd aan HR of administratie. Bovendien ben je op zoek naar een stage waarbij de nadruk ligt op menselijk contact en personeelsadministratie.

Wat ga je doen?

Alles! Je hebt een heel breed takenpakket en je zult je zeker nooit vervelen. Niet met het werk en nog minder met je leuke collega’s.

Je ondersteunt de dossierbeheerders in hun dagelijkse werking en vormt mee een belangrijke schakel in het personeelsbeheer van A tot Z.

Concreet zal je takenpakket bestaan uit :

 • Onthaal, telefonie, postverwerking, beheer mailbox
 • Klassement
 • Contracten opmaken
 • Tijdskrediet en thematische verloven behandelen
 • Arbeidsongevallen aangeven
 • Tal van andere taken en HR projecten mogelijk naargelang de evolutie
 • Moet je dit allemaal kunnen?

  Natuurlijk niet. En wat je (nog) niet kan zullen we je met plezier aanleren!

  Waarom bij ons?

  Waarom niet? Je gaat een verscheiden en uitdagende job tegemoet en zult heel wat ervaring opdoen binnen HR. Verder staan je toffe collega’s steeds open voor een vlotte babbel en mag er zeker gelachen worden.

  De groene omgeving van het Imeldaziekenhuis is natuurlijk ook een lokmiddel, en als je graag sport kun je hier ’s middags gaan lopen.

  Zolang je maar terugkomt. We kijken alvast uit naar je sollicitatie!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier