Strategic Purchaser Indirect Sourcing
Atlas Copco Belgium
Brussel, Belgium
23 dagen geleden

Strategic Purchaser Indirect Sourcing

Functieomschrijving / Job description

Binnen het aankoopteam Indirect Sourcing , zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker die , samen met ons team, zich wil inzetten voor het aankopen van materialen en diensten noodzakelijk om de productieplant te Wilrijk operationeel te houden en de interne klant te ondersteunen.

Je bent verantwoordelijk voor een eigen pakket wat je op een actieve manier beheert.

In eerste instantie zal je verantwoordelijk zijn voor een aantal facility gerelateerde diensten, safety materialen, meubilair, alsmede marketing-gerelateerde projecten.

Veelvuldige communicatie met de verschillende afdelingen zijn uiteraard van groot belang teneinde optimalisaties te verkrijgen op gebied van kwaliteit, klanttevredenheid, knowhow en totale kosten.

Samen met je interne klant, sta je in voor het definiëren van de noden, het analyseren van de markt, het aanbrengen van de juiste leveranciers en het begeleiden bij opstart van diensten of de toeleveringsketen van indirecte producten.

Je beheert de relatie met de leveranciers, verzorgt de kostprijsanalyses, voert negotiaties en contractbesprekingen , verifieert de bestellingen en facturatie en je bent verantwoordelijk voor contractopvolging.

Na een inwerkingsperiode, kan je deze uitdaging uitbreiden over de business areas heen,

waarbij we door consolidatie en het delen van kennis trachten om op een kost efficiënte wijze aan te kopen voor de ganse Atlas Copco groep.

Je rapporteert aan de groepsleider aankoop Indirect Sourcing.

Opleiding / Education

Je beschikt over een Master diploma, bij voorkeur handelsingenieur of TEW.

Persoonlijkheid / Personality

Je bent gemotiveerd en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Je hebt sterke communicatievaardigheden, zowel schriftelijk als verbaal.

Je bent structureel en sterk in administratie .

Je houdt van doelbewust onderhandelen op alle niveaus.

Je kan omgaan met vertrouwelijke informatie

Je bent dynamisch en streeft continu naar verbeteringen.

Bedrijfspresentatie / Company presentation

De Atlas Copco groep heeft zijn hoofdzetel in Stockholm, Zweden en is actief in meer dan 180 landen.

De compressortak van de groep heeft in Wilrijk (Antwerpen) zijn internationale hoofdkwartier : Atlas Copco Airpower. We zijn er marktleider in persluchttechnologie en dat merk je.

We ontwikkelen én produceren er een breed gamma aan industriële compressoren en aanverwante producten. Gedreven door innovatie, streven we ernaar om klanten wereldwijd de beste persluchtsystemen aan te bieden en in te spelen op hun complexe technische vraagstukken.

Naast engineering en productie spelen logistiek, aankoop, finance en aftermarket een belangrijke rol. Als medewerker kom je terecht in een internationale werkomgeving met diverse contacten en tal van carrièremogelijkheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier