HULPKOK GEZOCHT GENT
manpower
Gent, Belgium
8 dagen geleden

Job Description

Samen met het team voor zie je de gasten van hun dag dagelijkse maaltijden. Je staat in voor de productie van de maaltijden van A tot Z.

Opvolgen van bestellingen of het klasseren van de producten horen uiteraard ook tot je taken.

Client Description

Voor een nieuwe grootkeuken in Gent zijn we op zoek naar een gemotiveerde hulp kok!

Candidate Profile

Je hebt al de nodige ervaring in de wereld van de grootkeuken. Je bent gedreven , gemotiveerd en professioneel. Preferabel heb je een koksopleiding genoten.

Haccp is voor jou geen onbekend terrein . Werken in een team vormt voor jou ook geen probeem. Toch kun je zelfstandig werken.

Client Offer

Werken in een super leuk team. Een aangename werkomgeving en een goede sfeer. Je werkt volgens een super uursrrooster : enkel daguren en om het weekend thuis.

Daarnaast wordt er een mooie verloning voorzien. Dit klinkt jou als muziek in de oren ? Stuur ons dan een mailtje met je CV op : office.

owvlaanderenhoreca manpower.be of neem telefonisch contact met ons op 092658558

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier