salestalent (autosector)
Randstad
Veurne, West-Vlaanderen
20 uur geleden

job description

Als sales advisor ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe wagens en bestelwagens. Je ontvangt potentiële klanten in de showroom, stelt zijn / haar droomwagen samen.

Door je luisterend oor weet jij perfect wat de wensen zijn van de klant en maakt jij hen wegwijs in ons Hyundai gamma.Je rapporteert op regelmatige tijdstippen aan de commercieel directeur m.

b.t. jouw verkoopresultaten, klantenopvolging, geplande activiteiten en prospectie.Ook de uitwerking van leasing- en financieringsplannen op maat van de klant -

50% particulier en 50% fleet - valt onder jouw bevoegdheid. Ten slotte werk je ook mee aan events.

qualification

Je bent in het bezit van een bachelor diploma.Je hebt minimum 3 jaar ervaring in de verkoop, bij voorkeur in de automotive.

Je bent gepassioneerd door auto s. Door deze passie ben je perfect op de hoogte van wat er reilt en zeilt op de automarkt en kan je ook vlot meepraten over de technische aspecten van een wagen.

Je weet op commercieel vlak van aanpakken. Je voelt perfect aan waarnaar de klant op zoek is en weet in functie daarvan de meest geschikte wagen aan te bieden.

Op administratief vlak sta je je mannetje en is de verwerking van de papierwinkel rond de aankoop van een nieuwe wagen voor jou niet het minste probleem.

Je bent voldoende cijfermatig aangelegd en je hebt kennis van de huidige wetgeving rond autofiscaliteit.Je bent stressbestendig, zeer klantvriendelijk en flexibel ingesteld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier