Meewerkstage Hilti Store
Hilti
Nationaal
4 dagen geleden

Wat is de functie?

Wij zijn op zoek naar een proactieve (meewerk)stagiair om ons te ondersteunen in de Hilti Stores. Jij bent het visitekaartje van Hilti en adviseert onze lokale klanten met vragen over onze producten en diensten.

Wat is Hilti?

Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Onbewust zal je hoogstwaarschijnlijk wel met ons te maken hebben gehad, thuis, op school of werk en wellicht ook in het gebouw waar jij nu deze vacature aan het lezen bent.

Hilti is namelijk een (internationale) partner in de bouwsector op gebied van technologisch leidende producten, software en diensten.

In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben wij naam gemaakt als innoverende pionier met een uitzonderlijke service. Momenteel hebben wij met ruim 29.

000 collega’s, verspreid over 120 landen, meer dan 230.000 klantcontacten per dag. Het wereldwijde succes van ons familiebedrijf is te danken aan het feit dat wij op dagelijkse basis de droom van onze oprichter Martin Hilti I want to build an enterprise with entrepeneurs, where people can grow and develop.

tot uitvoering brengen.

Wat houdt de functie in?

Een uitdagende (derde- of vierdejaars)stage in de omgeving van Rotterdam. Tijdens de stage loop je mee in onze Hilti Stores en krijg je alles te zien op het gebied van onze producten en klanten, van kleine zelfstandigen tot grote bouwbedrijven.

Het is een drukke, hands-on stage. Je ontvangt onze klanten, demonstreert onze producten en geeft klanten advies over de meest innovatieve en kostenefficiënte oplossingen voor hun behoeften.

Je leert zo alles over de volledige productcatalogus van Hilti en dat opent deuren voor de toekomst.

Tussen het bedienen van klanten door zorg je voor allerlei dagelijkse processen, zoals het invoeren van bestellingen, het in ontvangst nemen van goederen, het aannemen van reparaties en het verzorgen van je kassa- en voorraadbeheer.

Hilti is Great Place to Work 2019 gecertificeerd!

Wat hebben wij te bieden?

Je komt te werken in een dynamische, groeiende en ambitieuze organisatie binnen een gedreven team dat zich verder aan het ontwikkelen is.

Je kunt veel leren en je wordt gecoacht door je stagebegeleider. De stage is voor 3 en minimaal 3 dagen in de week.

Waarom solliciteren?

Je krijgt de kans alles van de core business van Hilti te zien en je kunt vervolgens aan de slag met de werkzaamheden die je leuk vindt en graag verder wilt ontwikkelen.

Je hebt nodig :

 • MBO of HBO niveau
 • Studierichting sales / bedrijfskundig / marketing / accountmanagement
 • Affiniteit met ons bedrijf en de branche
 • Leergierigheid en de wil om jezelf uit te dagen
 • Inzet, moed en een competitieve instelling
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier