Stage HR Recruiter regio Brussel
Accent Logistics NV
Bruxelles, BE
1 dag geleden
source : TL-Hub

Zoek je een stage met een breed takenpakket en waar er ruimte is om te groeien? Waar je op verschillende vlakken kan bijleren en je mee opgenomen wordt in het team?

Stop dan met zoeken : een stage in HR geeft je de mogelijkheid om te proeven van het werkveld in een sector die raakvlakken heeft met elk type bedrijf.

Ervaring is niet nodig maar de zin erin te duiken des te meer.Wie zijn we?Accent is een uitzend- selectiebedrijf met meer dan 250 kantoren verspreid over België.

Elk kantoor heeft zijn specialiteit : Office & Sales Retail Industry Technical Construct Logistics Finance? In deze verscheidene niches hebben we een waaier aan klanten die we ondersteunen bij het invullen van hun openstaande vacatures.

Initiatiefnemers zijn altijd welkom en door het ruime aanbod aan kantoren vind je gegarandeerd een stageplek in de buurt (Antwerpen Brugge Genk Gent Hasselt Oostende Zaventem?

Stuur me dan snel je cv en motivatie eurydice.dupont accentjobs.beOf contacteer me via 016 24 47 32

Functiebeschrijving

Wat houdt de job in?We zijn op zoek naar de ontbrekende schakel die onze klanten zoeken.

Als HR Consultant breng je de noden van de klant in kaart en op basis daarvan zoek je de gepaste kandidaat.

In deze job heb je impact op het hele proces zowel langs kandidaat- als klantzijde.

Wat zal je allemaal doen : ? Door mee te werken aan verschillende rekruteringsopdrachten krijg je inzicht in de Belgische arbeidsmarkt?

Actief deelnemen aan de briefing en zo je weekagenda vorm geven? Het samenstellen van een jobomschrijving op basis van de informatie van de klant?

Actief zoeken naar getalenteerde professionals via onze databank social media jobboards?? Meevolgen en zelf screenen van potentiële kandidaten?

Leren toepassen van diverse interviewtechnieken in een gesprek? Bijhouden en updaten van onze database? Ook administratie is part of the job : je leert de basisprincipes van sociale wetgeving.

Functie-eisen

Jouw profiel? Bezig met een bachelor- of masteropleiding? Je bent communicatief sterk en durft snel contact te leggen met anderen?

Leergierig : je wil inzicht krijgen in rekrutering maar ook in algemene bedrijfsprocessen? Je bent servicegericht en hebt zin om je commerciële kant aan te scherpen?

Je kan zelfstandig werken maar slaat een drink na het werk met collega?s ook niet graag over? Een positieve mindset en je staat open voor opbouwende feedback

Arbeidsvoorwaarden

 • Een plek binnen een financieel gezond en snelgroeiend bedrijf waar werknemers zich aangemoedigd voelen om initiatief te nemen en te groeien?
 • De mogelijkheid verantwoordelijkheid te nemen en om je stage op eigen tempo te doorstaan (periode en frequentie overeen te komen)?

  De kans je te ontwikkelen op vlak van communicatie sales en administratie? Een informele en flexibele werksfeer? Wekelijks vers fruit water en frisdrank koffie en af en toe een leuk extraatje

  VG13 / BUO

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier