Technical Customer Support Manager
Prato
Hasselt, Belgium
14 dagen geleden

Prato is een groeiende en dynamische onderneming met een 110-tal gemotiveerde collega’s.

We ontwikkelen gebruiksvriendelijke HR-software en ondersteunen klanten bij hun loon- en personeelsadministratie.

We werken in een open office omdat dit ook past bij onze open cultuur, waar iedereen een stem heeft.

We maken deel uit van HR Tech Valley dat de ambitie heeft om via technologische oplossingen ervoor te zorgen dat HR tijd heeft voor wat echt belangrijk is : aandacht voor mensen!

Maar

De schakel tussen de technische en operationele teams.

Je verdiept je in de technische en functionele kant van onze producten voor de uitzendsector en vindt het heerlijk om te begrijpen hoe onze systemen werken en vooral wat de achterliggende (technische) processen zijn.

Als deel van het operations team zal je je collega’s, die de rol van Customer Success Manager (CSM) opnemen, vooral technisch ondersteunen.

Je vertaalt daarom de technische documentatie van de ontwikkelteams in heldere procedures zodat de implementatie van nieuwe functionaliteiten vlot kan verlopen.

Processen verbeteren, procedures optimaliseren, modules configureren of aanpassingen op databaseniveau je neemt het allemaal met de glimlach op.

Je kennis van HTML en SQL zijn bovendien een toegevoegde waarde bij troubleshooting.

Goed werkende systemen met tevreden gebruikers daar haal je energie uit. Kortom, je gaat voor kwaliteit. Je wil de dingen gewoon graag goed doen, je werkt nauwkeurig en hebt oog voor details.

Je volgt je zaken op en gaat achter de info aan die je nodig hebt.

Geprikkeld? Laat ons weten wie je bent en wat je kan. Vergeet de traditionele motivatiebrief. Vertel ons hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt.

Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Je moet ons zelfs geen CV sturen.

Als je beschikt over een up to date LinkedIn profiel, stuur ons dan gewoon de link.

Wil je meer inside information?

Een jobomschrijving kan natuurlijk niet alles omvatten. Contacteer gerust je collega CSM Pieter op het nummer 0474 / 81 85 83, voor meer info.

Wat krijg je in return voor jouw inzet?

Prato werkt continu aan een innoverend HR beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier