Finance and Accounting specialist, Oudergem
TriFinance Belgium
Oudergem, BE
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor onze klant, het SCK-CEN met vestiging in Oudergem zijn wij op zoek naar een Finance and Accounting Specialist. Het Studiecentrum voor Kernenergie behoort tot de grootste onderzoeksinstellingen van België.

Meer dan 800 medewerkers zetten zich iedere dag in voor de ontwikkeling van vreedzame toepassingen van radioactiviteit. Het onderzoekscentrum ontwikkelt duurzame technologieën met een grote toegevoegde waarde voor de samenleving.

De onderzoeksactiviteiten van het SCK

 • CEN focussen zich op drie grote thema’s : veiligheid van nucleaire installaties, doordacht beheer van radioactief afval en bescherming van mens en milieu tegen ioniserende straling. Onderzoekers van het SCK
 • CEN werken ook aan de ontwikkeling van MYRRHA, een flexibele onderzoeksinfrastructuur aangedreven door een deeltjesversneller (ADS of accelerator driven system), die deuren opent naar ontelbare veelbelovende technologieën en applicaties, in het bijzonder voor het beheer van nucleair afval en de productie van med... ref : ad47781ideq32
 • 0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier