COPERNICUS PROJECT MANAGER
VITO
Mol
6 dagen geleden

Beschrijving

Als dynamische en gemotiveerde projectmanager beheer je internationale projecten met de Europese Commissie en het Europees Ruimtevaartagentschap (ESA) als belangrijkste stakeholders.

Je bent de drijvende kracht in een ecosysteem van remote sensing gegevens en -platforms en zorgt voor de uitvoering van het project van voorstel tot en met de laatste evaluatievergadering.

Je werkt binnen een team van softwareontwikkelaars en operation engineers. Samen met het team vertaal je projecteisen in een efficiënte en operationele dienstverlening.

Je scant de markt op mogelijkheden om bij te dragen en uitvoering te geven aan de interne visie en roadmap van de Copernicus diensten.

Je maakt deel uit van een getalenteerd, toegewijd team dat werkt in een snelle, uitdagende en internationale omgeving. Je ontwikkelt producten met toegevoegde waarde op basis van geavanceerde technologieën die gebruikt zullen worden door een breed publiek, de industrie, de publieke sector en universiteiten.

De Remote Sensing unit van VITO verwerkt petabytes van aardobservatiegegevens. We zijn gespecialiseerd in de extractie van informatie uit enorme hoeveelheden inkomende beelden.

Deze informatie hebben onze klanten wereldwijd nodig. Onze uitgebreide groep klanten is te vinden binnen de domeinen van landgebruik, civiele infrastructuur, landbouw, bosbouw, waterbeheer, erfgoed en ecologische ontwikkeling.

Jouw verantwoordelijkheden :

 • Projectmanagement in zijn brede context : verantwoordelijk voor taken, deliverables, risicobeoordeling en -beperking, projectadministratie en documentatie rekening houdend met budget en tijd.
 • Dit in nauwe samenwerking met internationale partners en instellingen. Je rapporteert aan het management en de klanten.

 • Vertegenwoordiging van jouw projectportfolio op internationale, veelal wetenschappelijke conferenties.
 • Vertaling van projectopportuniteiten naar concrete voorstellen.
 • Planning van de nodige resources, met inbegrip van onderaannemers
 • Je hanteert een sterke gebruikersgerichte aanpak
 • Coaching : bepalen van de projectstrategie en het afstemmen van het team op het doel
 • Continue verbetering van de project- en IT-ontwikkelingsprocessen
 • Je houdt jezelf op hoogte van de evoluerende remote sensing en IT-wereld
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier