Verantwoordelijke tekenkamer (m/v)
Konvert
Kinrooi, Belgium
2 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

Profiel

Voor een klant in Kinrooi zijn we opzoek naar een verantwoordelijke tekenkamer.

Je takenpakket bestaat uit :

het begeleiden en opvolgen van junior tekenaars

dagelijkse communicatie met de planner en ploegbaas

projecten verdelen onder de tekenaars rekening houdend met ieders kwaliteiten

Zoek je een uitdagende job met veel variatie? En is leiding geven en probleemoplossend denken jouw ding?

Dan ben jij de verantwoordelijke voor onze tekenkamer die we zoeken!

Vereiste kwalificaties

Ingenieur / bachelor elektromechanica met >

7 jaar ervaring als tekenaar en / of >

 • 7 jaar ervaring als verantwoordelijke tekenkamer;
 • 7 jaar ervaring in het werken met SolidWorks (of een gelijkaardig programma) en bent bereidt ook te tekenen.

  Aanbod

  Technische steun bieden voor het uitwerken van dossiers : Uitvoeringsdossier. Technische steun bieden voor het uitwerken van dossiers : Veiligheids- en gezondheidsplan.

  Technische gegevens, foto's, juridische elementen, ... verzamelen voor de realisatie van de plannen. Stuklijsten, specificaties en notities van de plannen bepalen en actualiseren.

  Softwareprogramma’s gebruiken : 2D CAD. Softwareprogramma’s gebruiken : CAD voor visualisatie. Softwareprogramma’s gebruiken : 3D CAD.

  Schema's, detailtekeningen en plannen van de projecten, installaties en inrichtingen opstellen of aanpassen volgens de normen en vereisten.

  Oplossingen voor constructies, installaties of inrichtingen bepalen op basis van het bestek. Leveranciers en onderaannemers selecteren en de werfuitvoering controleren.

  Het terrein opmeten of de niveauverschillen, reliëfs, ... bepalen met behulp van topografische documenten, metingen, ...

 • Leveranciers consulteren bij de keuze en aankoop van materieel. Een studieproject voor bouwwerken, werkstukken, inrichtingen, .
 • leiden. Functionele, fysische, afmetings-, structurele of geometrische vereisten voor onderdelen, producten, ... bepalen en berekenen.
 • Domein : Wegennet en diverse netwerken. Domein : Technische ruimte. Domein : Timmer- en schrijnwerk. Domein : Ondergronds netwerk.

  Domein : Individuele huizen. Domein : Controle. Domein : Metaalconstructie. Domein : Interieurinrichting. Domein : Bovengronds netwerk.

  Domein : Bouw. Domein : Bekisting, gewapend beton. De projectkost bepalen en evalueren. De bouwheer adviseren en technisch ondersteunen (bouwmethode, soort assemblage, .

 • De activiteiten van een team coördineren. BIM-modellen bouwen (digitaal model van een constructie). Bakent op de site de locatie van de binnen- en buiteninrichting af
 • marktconform loon
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier