Werfleider telecom
Whoohoo
Gent, Belgium
2 dagen geleden

Over de functie

Als werfleider telecom sta je in voor de dagelijkse coördinatie en aansturing op de werf. Je functioneert als een tussenpersoon tussen de werf en het bureau.

Je werkt nauw samen met de projectleider en vormt het theoretisch ontwerp om naar de praktische uitvoering. Je wordt daarbij ondersteund door verschillende ploegbazen, maar behoudt ook nauw contact met hun teams.

Je trekt de coördinatie ook door naar de verschillende onderaannemers. Om deze functie uit te oefenen sta je stevig in jouw schoenen en vind je het ook niet erg dat er wat modder aan jouw schoenen hangt.

Je kan het overzicht over de werf bewaren en houdt het hoofd dan ook koel bij problemen. Je lost de problemen efficiënt op door prioriteiten te detecteren en ook te kunnen delegeren.

Als werfleider telecom kom je terecht in een verantwoordelijke en afwisselende functie, waarbij samenhorigheid en het groepsverhaal sterk heerst.

Functie eisen

Wat willen we in jou terugvinden als werfleider telecom :

 • Je beschikt over een hoger technisch diploma elektrotechniek / elektromechanica / energietechnologie
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten en bent een echte people manager
 • Je bent een krak in problemen detecteren en prioriteiten te stellen
 • Je hebt een passie voor elektriciteit en / of nutsvoorzieningen
 • Je staat graag op de werf
 • Over het bedrijf

  Onze klant, waar jij kan starten als werfleider telecom, is actief in alles van leidingen, bekabeling en waterbehandeling.

  Door hun continue groei en verruimen van activiteiten kan men steeds meer de klant gaan ontzorgen. Ze groeien mee met de nieuwste technologieën en heeft daardoor een uitstekende reputatie.

  Naast het aanleggen kan men ook, naar de wens van de klant, instaan voor het beheer, het nazicht en het onderhoud van de installaties.

  Men biedt jou als werfleider telecom, naast een zeer aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, een zelfstandige en verantwoordelijke job binnen een flexibel en groeiend bedrijf.

  Ze kunnen jou meerdere opportuniteiten en opleidingstrajecten bieden zodat jij je volledig kan ontplooien.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier