Account manager
Manpower
Kortrijk
4 dagen geleden

Job Description

Als Account manager ben je verantwoordelijk voor het maximaliseren van de verhuur- en verkoopcontracten van hoogwerkers.

In de regio West- en Oost-Vlaanderen ga je je bestaande klanten onderhouden en tracht je eveneens je portefeuille uit te breiden.

Je bent voortdurend bij klanten en geeft hen productinformatie indien nodig. Al doende tracht je de vooropgestelde doelstellingen te realiseren.

In contact met bestaande en nieuwe partners focus je steeds op een lange termijn relatie.

Account Manager

West- en Oost-Vlaanderen

onder een vast bediendecontract

Manpower Permanent Placement helpt ambitieuze starters en ervaren professionals vooruit in hun carrière, met de boeiendste jobs onder een onmiddellijk vast contract.

Outside Sales profielen, is 1 van onze 4 specialisaties.

Onze klant, een succesvol bedrijf binnen de verhuur en verkoop van hoogwerkers, wil jou verwelkomen in hun team. Specifiek zijn ze zoek naar een Account manager voor de regio West- en Oost-Vlaanderen om hun tof team te versterken.

Candidate Profile

Je hebt bij voorkeur een bachelorsdiploma en een relevante ervaring als account manager. Je voelt je aangetrokken tot de bouwsector en je hebt technische affiniteit.

Je bent operationeel ingesteld en werkt zeer graag doelgericht. Je gaat met plezier op baan en doet vol enthousiasme de vele klantenbezoeken.

Verder ben je flexibel, gedreven, heb je een vlot taalgebruik en ben je commercieel vaardig.

Client Offer

We bieden jou een zeer uitdagende functie aan met veel autonomie en baanwerk. Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je verwelkomt wordt in een warm en enthousiast team.

Je krijgt de nodige opleiding om expert te worden binnen de wereld van de hoogwerkers. Je kunt je bovendien verwachten aan een competitief loon aangevuld met een commissiesysteem, een bedrijfswagen, en andere extra legale voordelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier