Mechanical Engineer
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
2 dagen geleden

Over de functie

Als mechanical engineer sta je in voor de voorbereiding, ontwerp en uitvoering van investeringsprojecten in opdracht van de Project Manager.

In eerste instantie zal je instaan voor het uitvoeren van risicoanalyses en het verwerken van maatregelen. Als mechanical engineer stel je technische specificaties op, sta je in voor materiaalcontroles bij de leveranciers en maak je calculaties en planningen op.

Functie eisen

Jij als mechanical engineer beschikt over :

 • Een Bachelor diploma met een technische achtergrond
 • Ervaring binnen engineering in een industriële omgeving
 • Een uitstekende kennis Nederlandsen en een degelijke basiskennis Engels
 • Een doorgedreven kennis van Autocad
 • Over het bedrijf

  Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in mijnbouw en metaalhandel, gelegen in de Kempen. Het bedrijf investeert in de opleiding en ontwikkeling van zijn medewerkers.

  Daarnaast is ook de werksfeer enorm belangrijk voor onze klant. Dit alles wordt aangevuld met een mooi salarispakket en extralegale voorwaarden.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier