Mobiele medewerker traiteurafdeling regio Waregem-Meulebeke-Kluisbergen (m/v)
Konvert Interim Tielt
Tielt, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant zijn we op zoek naar een mobiele medewerker voor de traiteurafdeling voor de regio's Waregem-Meulebeke-Kluisbergen.

Als mobiele medewerker traiteurafdeling spring je bij waar nodig. Jouw taken : - Salades, dagschotels en broodjes bereiden.

 • Maaltijden inpakken en presenteren. - De winkel er tip-top laten uitzien. - Klanten helpen en adviseren.
 • Aanbod

  Producten in voorraad verpakken en etiketteren of de verpakking en etikettering controleren. Producten naar een afdeling brengenProducten op rekken of schappen plaatsen.

  Goederen en producten ontvangenDe levering controleren. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen voorbereiden.

  Producten inventariseren. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen. De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken.

  De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. De temperatuur van koelkasten en koelruimtes controleren.

  De staat en bewaring van bederfbare producten controlerenProducten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen - Begeleiding op jouw maat.

 • Een aantrekkelijk en competitief loon dat overeenkomt met je prestaties. - Een job in een snelgroeiend bedrijf. - Een goede werksfeer met uitdagend werk om je tanden in te zetten.
 • Vereiste kwalificaties

 • Je bent een echte teamplayer. - Je hebt een passie voor voeding. - Je werkt flexibel zowel in de week als in het weekend.
 • Je werkt zelfstandig. - Je volgt procedures. - Je werkt nauwkeurig.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier