Operator - Lijn Verantwoordelijke (M/V)
TECJOBZ
ROESELARE
3 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Voor onze klant actief binnen de voedingsnijverheid, kijken we uit naar een gemotiveerde en dynamische operator / lijn verantwoordelijke.

Je werkt binnen een afwisselend ploegensysteem, voor- en / of namiddag. Als lijnverantwoordelijke sta je in voor het vlotte verloop van het productieproces, daarbij bewaak je de volledige lijn en geef je sturing aan je lijnmedewerker.

Men kijkt uit naar iemand die kan terugblikken op een stabiel werkverleden en zelfstandig kan werken als operator.

Profiel

Door je reeds opgedane ervaring als operator kan je zelfstandig werken en kan je vlot de machines bedienen / instellen. Je hebt affiniteit met voeding, hygiëne en veiligheid draag je hoog in het vaandel.

Daarnaast ben je stressbestendig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het is belangrijk dat je flexibel en steeds stipt op tijd bent.

Jobgerelateerde competenties

 • De staat en de netheid van de toestellen (weegschaal, maalmachine, kookkuip, ovens, ...) en van de werkpost controleren en onderhouden
 • De toevoer van machines of installaties en de doorstroming van grondstoffen of producten controleren
 • De productiegegevens selecteren en de parameters instellen (hoeveelheid, dosering, mengeling, ...)
 • Aanbod

  We bieden je afwisselende job met verantwoordelijkheid binnen een snel groeiende onderneming. Tevens krijg je een competitief loonpakket en een vast contract na een succesvolle interim periode.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier