R&D Ingenieur Berekeningen (starter Ingenieur of Master) regio Antwerpen
People 4 Projects bvba
Antwerpen, Antwerp, BE
8 uur geleden
source : Monster

P4P zoekt een R&D Ingenieur Berekeningen (starter Ingenieur of Master) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING : Als R&D Ingenieur Berekeningen (starter Ingenieur of Master) ben je lid van het projectteam en draag je bij tot de ontwikkeling van nieuwe producten en technologieën.

Daarnaast stimuleer je de werking ervan. Verder ven je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de berekeningstools.

Een greep uit jouw takenpakket : Betreft project ondersteuning : Modelleren en simuleren van producten en hun componenten Interpreteren en analyseren van test- en berekeningsresultaten Integratie van modellen en component data Field data-analyses als input voor nieuwe projecten en field problemen Componenten en systemen berekenen voor prototype en productiemachines Labo testen voor- en narekenen Berekeningsmogelijkheden uitbreiden en ontwikkelen voor de test omgeving Data-analyses comminiceren en presenteren Field prototypes opvolgen en terugkoppelen aan de projectleider Testprogramma's voor de prototypes definiëren en voorbereiden Betreft ontwikkeling calculator : Berekeningsplatform en berekende data toegankelijk maken voor projectingenieurs Calculator integreren in het berekeningsplatform Validatie en optimalisatie van huidige beschikbare code Andere divisies ondersteunen en adviseren naar onderzoek van droger adsorptie materiaal Adsorptie droger data integreren in bestaande platformen en tools Ontwikkelingsprojecten opvolgen m.

b.t. vooruitgang en budget UW PROFIEL : Industrieel Ingenieur Chemie, Burgerlijk Ingenieur of Master Fysica, Wiskunde of gelijkwaardig door ervaring Kandidaten met een Doctoraat zijn zeker ook welkom! Kennis van analytische software (i.

e. MATLAB, Python, ) Ervaring met VB.NET, C#, C++, ... is een plus Analytisch - kennis mechanische systemen - affiniteit statistiek en thermodynamica Vloeiende communicatie in Nederlands en Engels AANBOD : Een vast contract van onbepaalde duur Een boeiende en uitdagende job bij een internationaal bedrijf waar je de nodige ondersteuning krijgt Opleidingsmogelijkheden Aantrekkelijk loonpakket

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier