Industrieel ingenieur onderhoud
Agfa
Mortsel, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie-inhoud Als industrieel ingenieur onderhoud heb je volgende verantwoordelijkheden : Je werkt in een veilige en hoogtechnologische omgeving van geautomatiseerd installaties, en staat mee in voor het technisch onderhoud van ons machinepark.

Je begeleidt en bereidt onderhoudsopdrachten voor die worden uitgevoerd samen met interne of externe uitvoerders. Dit zowel naar inhoud als planning.

Je vraagt offertes aan en je plaatst bestellingen bij leveranciers, constructeurs en aannemers. Je doet de nodige administratie en je volgt deze op.

Je maakt een root cause van defecten en storingen. Je stelt maatregelen voor ter voorkoming van herhaling en dit voor installaties.

Je bent het aanspreekpunt voor technische vragen en je bent actief betrokken bij de bedrijfszekerheid. Je werkt nauw samen met de productie en de technische diensten en je rapporteert aan de onderhoudsmanager binnen Onderhoud & Diensten.

Je beschikt over een technische kennis gebaseerd op ervaring in verspaningstechnieken (draaien, frezen, paswerk, laswerk, plaatwerk).

Profiel Master Industrieel Ingenieur (Electromechanica) Je hebt kennis van onderhoudsmethodieken. Je bent hands-on en bent graag dagelijks in contact met installaties.

Je bent analytisch ingesteld, probleemoplossend met zekere stressbestendigheid. Je bent zelfstandig, gedreven en draagt teamspirit hoog in het vaandel.

Je bent goed in het managen van een team. Je hebt aandacht voor veiligheid en milieu. Je werkt vlot met courante PC systemen en drukt je vlot uit in Nederlands en Engels Je bent flexibel ingesteld.

prestaties leveren buiten normale werkuren, en volgen van bijkomende opleidingen vormen geen probleem) Aanbod en toekomstperspectief Agfa is vandaag een bedrijf dat investeert in talent.

Wil je mee aan de kar trekken en een voortrekkersrol opnemen op termijn? Je verantwoordelijkheden stijgen naarmate je expertise verwerft.

We zijn een chemisch bedrijf in het hart van Antwerpen, waar ruimte is voor eigen inbreng, groei, en een aangename work-life balance.

Daarbij bieden we voor deze functie een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals firmawagen, onkostenvergoeding, bonusplan, Reageren?

Getriggerd door deze omschrijving? Aarzel dan niet om te reageren. We weten ook dat een job veel meer is dan enkele bullets.

Daarom gaan we graag met jou dieper in gesprek en geven je meer informatie over de jobinhoud.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier