INVOICING ADMINISTRATOR VANAF NOVEMBER 2019
Manpower
Overijse
1 dag geleden

Job Description

Als Invoicing Administrator zorg je dagelijks van A tot Z voor de na verkoop-administratie. Deze job omvat heel wat facetten, zoals het factureren, opvolgen van de werkuren en verlofplanning van technici, kredietnota s, algemene administratie en het opstellen van voorstellen van onderhoudscontracten : het hoort er allemaal bij! Kortom, je hebt een gevarieerd takenpakket en dit zijn jouw voornaamste opdrachten :

 • Facturatie van de openstaande werkorders en opvolging van openstaande jobs
 • Administratieve ondersteuning van de field technici- - Ondersteuning van de Customer Service Administrator
 • Diverse administratieve taken
 • Client Description

  Voor onze klant gelegen in Overijse zijn wij op zoek naar een invoicing administrator.

  Candidate Profile

  Heb je een uitstekende kennis Nederlands en daarnaast ook een goede kennis Frans? Heb je een A2-diploma hoger secundair onderwijs in een administratieve richting?

  Ervaring is geen vereiste! Heb je een analytisch en synthetisch denkvermogen, kan je gemakkelijk prioriteiten stellen, heb je oog voor detail en ben je stressbestendig?

  Kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken en heb je zin voor initiatief? Kan je snel schakelen tussen contacten met technici, managers, klanten en leveranciers, alsook vlot werken met Office-

  toepassingen en internet? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  Client Offer

  Je krijgt een interim contract voor een tijdelijke vervanging voor een zwangerschap van november 2019 - juni 2020. Het salaris is aantrekkelijk en bespreekbaar met extra-

  legale voordelen. Daarnaast krijg je een uitstekende begeleiding en is er kans op doorgroeimogelijkheden!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier