Ervaren Hoogspanningstechnieker - VAST CONTRACT
Client of Manpower
Bruges, Flanders, Belgium
3 dagen geleden
source : Jobat

Manpower Professional Technics is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures binnen de industrie, technische dienstverlening en bouwsector .

Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Het is ons doel om op een persoonlijke manier zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat.

Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor een sterk servicebedrijf kijk ik uit voor een ervaren industrieel elektricien met specialisatie hoogspanning voor hoogspanningsposten in de regio van Oost- en West-Vlaanderen.

Functieomschrijving Als technieker hoogspanning sta je mee in voor de opbouw van hoogspanningscabines en buitenposten. Tot je takenpakket behoort onder andere :

 • Monteren en aansluiten van beveiligingskasten en racks.
 • Opbouw van de verlichting en verwarming in nieuwe of te renoveren hoogspanningsposten.
 • Je leert gaandeweg hoogspanningsconnecties maken.
 • Deze werken gebeuren steeds in installaties die niet onder spanning staan. Je komt terecht in een familiale ploeg van ervaren hoogspanningstechniekers die instaan voor kwalitatieve jobs bij een vast klantenbestand.

  Profiel Als elektricien hoogspanning beschik je over een diploma in industriële elektriciteit en kun je een uitgebreide ervaring voorleggen in binnen de sector.

  Kennis en ervaring met hoogspanning is uiteraard noodzakelijk om in aanmerking te komen voor de functie.

  Naast de technische bagage, ben je als persoon goed georganiseerd. Je combineert zelfstandig werken met een goede communicatie met de projectmanagers.

  Aandacht voor veiligheid en werken volgens kwaliteitsprocedures zijn voor jou vanzelfsprekend. Aanbod

  Na een degelijke opleidingsperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie en binnen een echt menselijk bedrijf (certificaat 'Top Employer') met reële doorgroeimogelijkheden in verschillende richtingen (verschillende divisies).

  Voor dit gezond bedrijf is work-life balance en gezellige werksfeer een belangrijk gegeven. Je werkt dan ook in dag en hebt vaste daguren.

  Je kan je ontwikkelen via een persoonlijk groei- en opleidingstraject door zowel interne als externe opleidingen. Deze zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte en worden aangemoedigd.

  Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques van 8 euro, groeps-en hospitalisatieverzekering (DKV), onkostenvergoeding, .

 • Tot slot zijn de vakantiedagen (met 12 ADV dagen boven de wettelijke feestdagen) vrij te kiezen. Verdere vakantieopbouw mogelijk via overuren (geen verplichting).
 • Interesse? Solliciteer snel door je cv te verzenden naar wouter.sissau manpower.be of bel naar 0 478 / 60 53 26 voor meer info.

  Solliciteren kan ook via de solliciteerknop op deze pagina.

  Je ontvangt antwoord binnen de 24 uur.

  Discretie verzekerd!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier