Word postbode bij Bpost
AGO Jobs & HR
Beveren-Waas, Oost-Vlaanderen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Je dag begint op het postkantoor waar jij je ronde voorbereidt.Alles klaar? Tijd om op pad te gaan met de (elektrische) fiets, brommer of auto.

Je brengt elke zending netjes én tijdig naar de eindbestemming.Als gezicht van Bpost beweeg je je hoffelijk in het verkeer.

Mensen die je pad kruisen, begroet je met de glimlach.

Jij bent het liefst van al buiten. Een spatje regen of een stevige zonnestraal schrikt jou niet af.Het woord ?sociaal' lijkt wel uitgevonden om jou te beschrijven.

Je bent graag onder de mensen en staat altijd klaar voor klanten en collega's.Je flexibiliteit kent geen grenzen. Jij zit er dus niets mee in om af en toe van ronde te veranderen.

Je drukt je prima uit in het Nederlands. Werken op zaterdag, bijvoorbeeld om kranten te bezorgen? Dat zie jij wel zitten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier