2660 Hoboken: Vrijwilliger Consultatiebureau
De VoorZorg provincie Antwerpen- vrijwilligers
Hoboken, BE
6 dagen geleden

Profiel :

Zie je graag jonge kindjes en ben je nauwkeurig en sociaal? Wil je ons in tijden van Corona enkele uren per week ondersteunen?

Dan ben jij de vrijwilliger die we voor onze partner VIVA-SVV zoeken om vanaf 01 / 06 / 2020 te helpen in het consultatiebureau.

Aangezien we het welzijn van onze vrijwilligers ook in deze periode willen bewaken, zoeken we specifiek vrijwilligers in goede gezondheid die niet tot de risicogroepen behoren.

Taakomschrijving :

Als vrijwilliger in het consultatiebureau ondersteun je het aanwezige personeel. Je onthaalt de ouders en kinderen met een woordje uitleg en helpt bij de administratie en het ontsmetten van de ruimte.

Je zorgt er voornamelijk voor dat de afspraken bij de dokter en de verpleegkundige vlot verlopen. Je komt terecht in een fijne omgeving en in een leuk team.

Je vervoerskosten worden vergoed.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier