FORECAST SUPPORT
Hays Zaventem
Vilvoorde, Flemish-Brabant, BE
4 dagen geleden
source : Monster

Vilvoorde Hoger onderwijs Analytische capaciteiten Voor onze klant, een grote speler binnen de cosmeticasector met een uitgebreid netwerk van winkelpunten, zijn we op zoek naar iemand om het forecastingteam te gaan versterken.

Deze persoon zal voornamelijk instaan voor het opstellen van de marktprognoses naar de geplande commerciële acties en hun nieuwe productintroducties.

Naast deze pure forecastingtaken zullen er ook analyses gemaakt worden van welke acties goed werken, of er niet te veel of te weinig besteld is en of de gewenste stockniveaus bereikt zijn.

Hier worden achteraf dan rapporten van opgesteld die je voorlegt aan het management. Om accurate voorspellingen op te stellen, dient de persoon alle relevante informatie te verzamelen bij de betrokken interne partijen.

Op basis van deze informatie plaats je soms ook zelf bestellingen bij de leveranciers en stuur je bij waar nodig. Zodoende dien je communicatief zeker voldoende onderlegd te zijn.

We zoeken iemand die sterk analytisch aangelegd is om deze job succesvol in te vullen, bij voorkeur iemand die beschikt over een relevant masterdiploma, idealiter aangevuld met een eerste werkervaring.

Je drukt je vlot uit in het Nederlands & Frans en daarnaast ook Engels, daar je in contact staat met enkele internationale leveranciers.

Verder kan je vlot met de computer overweg, meer specifiek met Excel. Naar persoonlijkheid toe ben je iemand positief en leergierig.

Je houdt in dit kader van een zekere verantwoordelijkheid en bent gemotiveerd om je te bewijzen binnen de afdeling supply chain.

Onze klant biedt je een uitdagende job met doorgroeimogelijkheden bij een dynamische onderneming in volle verandering. Heb je interesse in deze boeiende uitdaging?

Aarzel dan niet en stuur je cv onmiddellijk door of contacteer Dries Serré van HAYS Purchasing & Logistics op 02 / 709 84 29.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier