Accountant in een internationaal bedrijf, Evere
Austin Bright
Evere, BE
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Dit bedrijf, gespecialiseerd in de gezondheidssector, is op zoek naar een nieuwe Accountant. Dit is een unieke kans om deel te nemen aan een gerenommeerd bedrijf in de farmaceutische industrie.

Het heeft veel internationale klanten en biedt echte toekomstperspectieven. U krijgt de kans om te evolueren in een aantrekkelijke en professionele omgeving.

U wordt lid van een financieel team dat investeert in zijn werknemers! Dit bedrijf biedt een gevarieerde functie. Enerzijds zal het noodzakelijk zijn om de algemene boekhouding van de onderneming te verwerken.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van taken waarvoor u verantwoordelijk bent : gebruik van verschillende software, controle van credits, verwerking van facturen.

Anderzijds, de klantenservice. Het gaat hierbij om het beheer van klanten en de verwerking van hun verschillende verzoeken.

U zal de telefoon moeten beantwoorden en de klant bijstaan. Profiel U hebt een goede kennis van Nederlands. U bent de tussenpersoon die klanten pro... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier