Communication & Content Officer
Start People Brussels
DROGENBOS, Vlaams-Brabant, BE
2 dagen geleden

Description

Als communication & content officer heb je een gouden pen en tover je elke saaie tekst om in een frisse en aangename copy.

Je bepaalt mee de content van de verschillende communicatiedragers (zowel interne als externe), rekening houdend met de tone of voice.

Je bent communicatief vaardig en beheerst het Nederlands, Frans en Engels in woord en schrift. In deze afwisselende functie binnen het sales & marketing team is er ruimte voor eigen inbreng en geef je mee vorm aan het imago van GLS.

Ook zal je nauw samen werken met de Graphic Designer. Jij zorgt voor content, tekst en uitleg en zij voor de verpakking.

Is een vlotte en duidelijke communicatie verzorgen een uitdaging die je aanspreekt, dan ben jij bij GLS, een sterk groeiende logistieke speler, aan het juiste adres.

JE UITDAGINGEN

 • Verantwoordelijk voor interne en externe communicatie in 3 talen;
 • Berichten of (pers)artikels voorbereiden en vertalen;
 • Content van de website en digitale mediacampagnes verzorgen;
 • Meewerken aan commerciële- en product informatie;
 • Vergaderingen met interne / externe partners bijwonen;
 • Ondersteuning en support bieden bij het organiseren van events en incentives wanneer nodig.
 • Company

  Het bedrijf in kwestie is actief in de logistieke sector en hun hoodfkantoor is gelegen in Drogenbos.

  Profile

  JOUW TALENT EN AMBITIE

  Je voelt je goed binnen een operationele omgeving, bent hands-on en verwerft graag inzicht in het verloop van de communicatiestromen.

  Je hebt minstens een Bachelordiploma (bv. : communicatiewetenschappen, e-marketing, ) of gelijkwaardig door ervaring.

  Je hebt interesse / passie voor alles wat digitaal is en hebt een paar jaren ervaring in communicatie. Je bent zeer goed drietalig Nl / Fr / Engels mondeling en schriftelijk.

  Je bent communicatief, polyvalent, creatief maar ook nauwkeurig en methodisch. Je bent stress bestendig en deadlines halen geeft je een kick.

  Je bent flexibel qua werktijden (voor bv. beurzen). Je bent een vlotte MS Office gebruiker. Ervaring met Jira, Social Media Mgt Tools, Adobe tools (PhotoShop, Premiere, InDesign, Illustrator, ) en CMS tools geven je een voorsprong.

  Offer

  WAT KAN JE VERWACHTEN?

  Een boeiende en uitdagende job, een dynamische en professionele werkomgeving waar je echt het verschil kan maken. Je komt terecht in een bedrijf met een menselijke aanpak met oog voor persoonlijke ontwikkeling.

  Van bij de start kan je genieten van onboarding programma’s en kan je rekenen op de ondersteuning van je collega’s en de mogelijkheid tot telewerken.

  Dit alles wordt aangevuld met een mooi salaris, minimum 30 vakantiedagen per kalenderjaar en extra legale voordelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier