Technich Ingenieur
Morgan Philips Group SA
EkeEast FlandersBelgium
11 dagen geleden

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for : Technich Ingenieur

Email

Please enter your email address.

I agree to the and give my consent for processing my data.

Proactieve organisator met een passie voor technische innovatie

Gondella is een dynamisch en financieel gezond familiebedrijf met productievestigingen in België en in Oost-Europa. Het bedrijf is sinds meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van kwalitatieve, elegante en ingenieuze oplossingen voor winkelinrichtingen.

De modulaire winkelrekken van Gondella behoren al meer dan 50 jaar tot de beste op de markt. Alle metalen onderdelen, van staalplaat en speciale buizen tot het afgewerkt product zijn van eigen makelij.

Hun klanten zijn zowel de grote retailers als de professionele gespecialiseerde ondernemingen en zelfstandigen in verschillende Europese landen.

Dankzij jarenlange expertise, passie voor hun beroep, ondernemerschap en hun creatieve kijk op de producten en het marktpotentieel slaagt Gondella erin om te blijven groeien.

Daarbij zijn kwaliteit, klantenservice en flexibiliteit topprioriteiten. Momenteel is Gondella op zoek naar een (m / v) :

TECHNISCH INGENIEUR

Proactieve organisator met een passie voor technische innovatie

Functie

 • Je leert het machinepark grondig kennen en op basis van zowel interne kennis, contacten met leveranciers en technische informatie verwerf je een stevig inzicht in het huidige productieapparaat.
 • Vanuit deze kennis is je eerste focus het opzetten van een doordacht preventief onderhoudsplan dat zowel rekening houdt met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen.

 • Je staat in voor een optimaal verloop van de operaties en de optimalisatie / uitbreiding van het machinepark. Je bouwt verder op de aanwezige technische kennis, bereidt geplande installaties en revisies zorgvuldig voor en houdt de bestelling van machines, matrijzen en reserveonderdelen bij.
 • Op basis van je technische expertise en je inventiviteit formuleer je voorstellen rond het proactief en structureel optimaliseren van de productieflow.
 • Je bedenkt en implementeert technische initiatieven die efficiëntie en productiviteit verhogen.

 • Als technisch expert houd je van een aanwezigheid op de productievloer en communiceer je vlot met je collega’s van de verschillende afdelingen (productontwikkeling, tekenafdeling, productie, aankoop).
 • Op technisch gebied is je stevige en up-to-date kennis een toegevoegde waarde die de organisatie prikkelt naar een steeds betere output.

  Op die manier groei je naar een eindverantwoordelijkheid voor alle technische zaken in de organisatie.

  Profiel

 • Je genoot een masteropleiding optie (elektro)mechanica en hebt technische ervaring in een productieomgeving (bij voorkeur in mechanica).
 • Belangrijker dan je ervaring is je persoonlijkheid : je bent pragmatisch en hands-on ingesteld. Je getuigt van een proactieve houding en goede organisatorische vaardigheden, hebt oog voor detail en werkt gestructureerd.
 • Op basis van je analytische skills en focus op technische innovatie reik je optimalisaties en langetermijn-oplossingen aan voor technische issues.
 • Aanbod

 • Een gevarieerd takenpakket waarbij je enerzijds vlot moet kunnen inspelen op urgenties maar anderzijds ook uitdagende taken kan instuderen en goed kan voorbereiden.
 • Een vast contract bij een solide werkgever in een uitdagende sector met een salarispakket dat je inzet en ervaring valoriseert.
 • Interesse?

  Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE761503 naar Hudson, t.a.v. Lies Allegaert, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel.

 • 32 9 242 53 28, e-mail , .
 • Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

  Send job by email Name Email

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier