Account Manager Internal Material Science
Brenntag
Deerlijk, Belgium
1 dag geleden

Vooronze vestiging in Deerlijk zijn wij opzoek naar een gedreven Account Manager Internal Material Science

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Sales is je passie! Als Internal AccountManager maak je deel uit van ons commerciële team in België en straal je diepassie uit.

Na een intensieve opleiding word je verantwoordelijk voor hetbeheren van onze bestaande en potentiële klanten in de MaterialScience markt (Coatings & Construction, Polymeren en Rubber).

Je optimaliseert de verkoopomzet en draagtactief bij aan de introductie en realisatie van nieuwe projecten. Je benttevens verantwoordelijk voor prijsonderhandelingen binnen jeklantenportefeuille.

Je denkt mee met onze klanten en zoekt naar oplossingen opmaat. Je werkt samen met de sales afdelingen, product management en businessdevelopment management.

Je rapporteert aan de Business Manager Material Science.

PROFIEL

 • Je beschikt minimaal over een Bacheloropleiding in een commerciële richting en hebt bij voorkeur 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen chemische distributie.
 • Je bent heel commercieel gedreven
 • Je bent een sterke onderhandelaar, ambitieus maar tevens hands-on als je oplossingen zoekt voor je klanten
 • Je bent nauwkeurig, service minded, communicatief, flexibel, innovatief en stressbestendig
 • Je kunt zelfstandig en resultaatgericht maar tevens ook projectmatig werken en bent een entrepreneur met zin voor initiatief die streeft naar sterke verkoopresultaten
 • Naast een goede kennis van MS Office is kennis van SAP een pluspunt
 • Je mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid Nederlands en Engels is goed, Frans is een plus
 • ONS AANBOD

  Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie bij een financieel stabiele organisatie met een informele sfeer. Onze stimulerende werkomgeving is gericht op innoveren en verbeteren van processen en mensen.

  Je ontvangt een aantrekkelijk salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens bieden wij glijdende uurroosters aan, alsook mogelijkheid tot thuiswerk.

  GEÏNTERESSEERD?

  Solliciteernu bij Brenntag NV via vacancies brenntag.be. Voormeer informatie verwijzen wij je naar onze website : www.brenntag.be of www.brenntag.com

  At least one job must be selected in order to apply.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier