BI developer
Liantis
Bruges, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als BI developer maak je deel uit van het core BI team. De ambitie van dit agile team is om oplossingen te ontwikkelen (analyse, ontwikkeling, testing) die aan de Liantis data- en rapporteringsnoden voldoen.

Je staat in voor het design van de datawarehouse doorheen de verschillende architecturale lagen en zorgt voor de data modelling en data architectuur.

Je bouwt BI-oplossingen (SQL Server Azure datawarehouse) die allerhande bronsystemen samenbrengen, onderhoudt en optimaliseert de ETL-processen in SSIS (Integration Services).

Je ontwikkelt PowerBI-rapporten en dashboards waarbij de waarde voor de klant / eindgebruiker centraal staat. Vanuit je sterk analytisch inzicht en inlevingsvermogen, werk je naar de beste technische oplossing.

Je zoekt continu naar verbeteringen, zowel functioneel als bijvoorbeeld in performantie, security, enz. Je doet zelf de nodige testen zodat kwaliteit gegarandeerd wordt, de business logica goed toegepast wordt en dat de rapporten correct uitgewerkt zijn.

Je volgt productieomgeving van de BI-oplossingen op en verhelpt indien nodig problemen.Je verzorgt de technische documentatie volgens de interne standaarden.

Je neemt zelf de nodige initiatieven om de kennis vanuit het BI-team op gepaste wijze te delen met je collega’s in IT.Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma ICT en hebt een eerste BI development ervaring.

Je kan je mannetje (M / V / X) staan met grote data volumes. Door je kennis van BI en ETL sta je garant voor de oplevering van kwalitatieve gegevens.

We zoeken iemand met ervaring met het Microsoft SQL Server & BI Suite (Reporting Services, Analysis Services, SQL Server Integration Services, PowerBI, ).

Je kent / kunt SQL en hebt sterk inzicht in datawarehouse-principes.Kennis in SSAS (Analysis Services), Microsoft SQL Azure is een plus.

Je hebt een eerste evaring in modelleren zoals sterschema’s met Kimball-methode.Bij voorkeur heb je ervaring met Scrum.Je volgt de technologische ontwikkelingen in je vakgebied en specifiek van Microsoft BI op de voet.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden : schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier