Project Engineer Gebouwen
ARCADIS Belgium nv
Puurs, BE
1 dag geleden

Functie

Als Project Engineer Gebouwen bij Pfizer krijg je een breed en gevarieerd takenpakket!

Je bent verantwoordelijk voor de bouw van cleanrooms, vloeren, plafonds, sprinklers, staal- en betonconstructies in een aseptische omgeving.

Je staat in voor het definiëren van schrijfspecificaties, voor de selectie van aannemingsbedrijven en voor de opvolging van constructie- en validatieactiviteiten.

Je waakt als projectleider over de vooruitgang van de werkzaamheden en je houdt de vinger aan de pols bij alle stakeholders, in het geval van grote projecten stuur je tevens een eigen team aan.

Je garandeert tenslotte de veiligheid en de kwaliteit van de werkzaamheden in elke fase van het project.

Profiel

Je beschikt over een hoger diploma (Master, Bachelor) en / of je kan terugblikken op enkele relevante jaren ervaring in Projectmanagement gebouwen.

Je hebt bij voorkeur een basiskennis van HVAC.

Je bent communicatief vaardig. Je beschikt over een goede kennis van Nederlands, kennis van het Engels is een troef.

Je bent een sterke organisator die prioriteiten kan stellen en alternatieve oplossingen kan voorstellen.

Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel, kan motiveren en delegeren.

Aanbod

Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer.

Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, en afhankelijk van je functie - een bedrijfswagen.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier