student verpleegkunde - zorg voor personen met een handicap
Randstad
Leuven, Vlaams-Brabant
5 dagen geleden

job description

Ben jij een enthousiaste student Verpleegkundige (of zorgkundige)?Zoek je een dynamische studentenjob binnen je studiegebiedDan ben jij het profiel dat we zoeken.

Als student zal je mee ingeschakeld worden in een vast zorgteam in een residentieel centrum voor personen met een handicap.

Je ondersteunt de gehele zorgverlening binnen vaste ochtenddiensten, zowel door de week als in het weekend.Je rapporteert op de regelmatige basis met je aanspreekpunt binnen de thuiszorgdienst.

qualification

 • Je bent een student Verpleegkunde (2de of 3de jaar)- Je bent reeds in het bezit van een visum Zorgkundige of kan dit aanvragen-
 • Je bent flexibel en springt in waar nodig.- Je communiceert op een warme, vlotte manier met de bewoners en collega's.- Je kan je goed zelfstandig uit de slag trekken.

  Een leuke, afwisselende studentenjob binnen een dynamische thuiszorgorganisatie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier