DYNAMISCHE VERKOOPSMEDEWERKER - LINGERIEOUTLETS
Manpower
Wetteren
6 dagen geleden

Job Description

Je wordt tewerkgesteld in verschillende lokaties waar je de klanten helpt bij het uitkiezen en passen van lingerie en badmode.

Je zorgt dat de winkel er ten alle tijde net en aantrekkelijk bij ligt.

Je werkt in de week en op zaterdag en hebt 1 vrije dag per week. Jouw uurrooster krijg je steeds door van een maand ervoor.

Op zondag ben je steeds vrij.

Je krijgt een professionele opleiding.

Client Description

Onze klant verzorgt outlet verkopen van lingerie van allerhande merken over gans Vlaanderen. Ter versterking van het vliegend verkoopsteam zijn zij op zoek naar ENTHOUSIASTE EN FLEXIBELE LINGERIE VERKOOPSMEDEWERKERS - fulltime

Candidate Profile

Ben jij vlot Nederlandstalig? Werk je nauwkeurig en heb je een grote verantwoordelijkheidszin? Ben je flexibel en een vlot en dynamisch persoon?

Ben je hands on en flexibel qua uren? Kan je je op eigen houtje verplaatsen naar een centraal punt in de omgeving van Wetteren om van daaruit met het team naar de outlet te vertrekken?

Dan ben jij de kandidaat die ik zoek om dit TOFFE TEAM uit te breiden!

Je bent een extravert persoon die met hart en ziel in de verkoop staat. Je hebt een toegankelijk karakter, dat meteen contact kan leggen met andere mensen.

Je hebt affiniteit met lingerie en kledij

Client Offer

Onze klant biedt jou een superleuke, gevarieerde job aan in een tof team en op verschillende lokaties

Je krijgt een marktconforme verloning en maaltijdcheques

Na een geslaagde interimperiode maak je kans op een vast contract.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier