Connect-ICT - Project Manager
Connect-ICT
Ghent, Belgium
2 dagen geleden
source : ictjob.be

Voor de dienst Centrale infrastructuur wordt een ervaren projectleider gevraagd om het serverbeheer transitieproject in goede banen te leiden.

Als resultaat van de server en cloudbeheer aanbesteding is er een transitie vereist van de huidige service leverancier naar de toekomstige service leverancier.

Deze services omvatten alle taken in verband met IaaS / PaaS / cloud. Daar deze services gebruikt worden in een brede waaier van teams zoeken we een communicatief sterke projectleider.

Idealiter heeft de projectleider al kennis / ervaring bij een distributienetbeheerder ICT organisatie. Technische context Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische / engineering achtergrond of gelijkwaardig door ervaring.

Aantoonbare ervaring in het leiden en begeleiden van projecten - senior 5 jaar Aantoonbare ervaring in technische omgevingen waarbinnen de projecten zich situeren Aantoonabre ervaring met terminologie, organisatie, rollen en processen van de PM methodologie (bv.

Prince2, PMBOK, ...) Aantoonbare ervaring met Agile / Scrum Aantoonbare kennis en ervaring van ITIL Taalvereiste : Nederlandstalig Business context Als resultaat van de server en cloudbeheer aanbesteding is er een transitie vereist van de huidige service leverancier naar de toekomstige service leverancier.

Deze services omvatten alle taken in verband met IaaS / PaaS / cloud. Come and talk to us !

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier