Software Test Engineer C#
ELMOS EXPERT
GEEL
2 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Als QA en Automation Engineer werk je binnen een hoogopgeleid ontwikkelteam. Je integreert en ontwikkelt testautomatiseringstools.

Je bent of wordt specialist in testautomatisering en zoekt continu naar het optimaliseren van QA in het ontwikkelproces. Naast het werken aan testautomatisering ben je je ervan bewust dat handmatig testen ook belangrijk is om de best mogelijke oplossingen te leveren aan onze klanten.

Daarom sta je ervoor open om je verantwoordelijkheid op te nemen en het team te helpen met handmatige tests.

Profiel

Je hebt een software engineering achtergrond (bij voorkeur C# kennis)

Selenium en Jira zijn je niet onbekend

Jobgerelateerde competenties

 • Programmeren in een computertaal : C# (C sharp)
 • Persoonsgebonden competenties

 • Resultaatgerichtheid
 • Samenwerken als hecht team
 • Zin voor nauwkeurigheid hebben
 • Aanbod

  ElmosExpert is onderdeel van Elmos N.V. en levert een try&hire’-dienst. Je krijgt je de kans om je toekomstige werkgever te leren kennen.

  Bij ons werk je als consultant bij de klant voor een periode van 12 maanden. Op het einde van deze inloopperiode kun je vast in dienst treden.

  Verder bieden we jou een erg aantrekkelijke verloning aangevuld met een groot pakket extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatie, flexibele uren, thuiswerk, ).

  Daarnaast kan je genieten van voldoende en continue opleidingsmogelijkheden om ook zelf technologisch te blijven evolueren en zijn er ook heel wat doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf met een sterke merknaam.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier