Interim Project Engineer Food
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Limburg
3 dagen geleden

Project Engineer, ProjectleiderAutocad 2DFood, FMCG, LevensmiddelenVoor een van mijn klanten uit de Levensmiddelenindustrie ben ik per direct op zoek naar een Interim Project Engineer.

Het betreft een organisatie uit de Levensmiddelenindustrie.Als Interim Project Engineer ben je verantwoordelijk voor een investeringsproject gericht op de bouw van een nieuwe proces en verpakkingslijn die in een nieuwe hal geplaatst worden.

De benodigde equipment is voor 80% al besteld en de overige 20% dient nog besteld te worden. Hierdoor dien je stakeholdermanagement uit te oefenen.

Er zullen rond de 7-8 leveranciers betrokken zijn bij dit project met uiteenlopende installaties. Aan de hand van autocad 2D (en het liefst ook 3d) ben je in staat om in hoofdlijnen zaken uit te tekenen, te controleren en waar nodig aan te passen, de opstelling van de installaties te controleren en de machines af te nemen.

Er zal begeleiding op de site nodig zijn om de installaties te plaatsen en te laten werken en dus in bedrijf te stellen aan de hand van FAT en SAT testen.

Functie eisen : - Afgeronde technische opleiding op HBO Werktuigbouwkunde- Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie- Ervaring in de Levensmiddelenindustrie is een eis - Ervaring met Autocad 2D (en liefst Plant 3D een pre) - Flexibel, gedreven, Zelfstandig, communicatief vaardig (ook Engelse taal)ArbeidsvoorwaardenHet gaat om een project van minimaal 8 maanden en 40 uur in de week.

Indien je geen ZZP'er of freelancer bent, maar wel interesse hebt in dit tijdelijke project, dan kan Morgan Green ook een payrollconstructie verzorgen (waarbij wij voor jouw verloning zorgen en jij je sociale rechten, zoals WW, behoudt).

Voor meer informatie kun je uiteraard contact met mij opnemen via 020 7979825 .BBBH67131 157563023028799

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier