It Business analyst
Quality bvba
Waregem, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functieomschrijving Na een intensieve opleiding en ruime inwerkperiode word je het aanspreekpunt voor diverse IT-gerelateerde vragen vanuit meerdere firma’s in binnen- en buitenland.

Je installeert, configureert en onderhoudt zowel hardware, netwerken, operating systemen als specifieke applicaties. Je zorgt voor voortdurende updates van ons ERP-pakket en vertaalt bedrijfsprocessen naar geautomatiseerde oplossingen.

Kortom, je bent een IT-generalist, iemand met een helicopterview en een vlijmscherpe blik om tot precieze analyses te komen en de juiste prioriteiten te stellen.

De IT manager is jouw coach en je mag minstens zoveel support van je collega’s verwachten Profiel Wij mikken op een bachelor-niveau, met een uitgesproken passie voor IT en problem solving skills.

Je hebt een brede interesse voor bedrijfsprocessen en je bent graag bezig met het upgraden van jezelf. Snel switchen tussen verschillende materies en complexiteit kunnen reduceren tot maximale eenvoud zijn jouw superieure talenten.

Qua talenkennis verwachten wij een uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels. Ervaring in een gelijkaardige functie is zeker een meerwaarde.

Wij bieden Wij bieden een loopbaan met veel afwisseling en ontplooiingskansen binnen een groeiende internationale bedrijvengroep.

Naast een grondige opleiding, voorzien wij in aantrekkelijk salaris, wachtpremies, smartphone, laptop en maaltijdcheques.

Samen met je collega’s vorm je een zelfsturend team, met de mogelijkheid om af en toe naar andere werelddelen te reizen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier